În primul rând, am vrea să ne urăm „la mulți ani, nouă!”. Astăzi împlinim patru luni fix de când…știți voi. Am sărbătorit în Phnom Penh, capitala Cambodgiei, un oraș de altfel destul de cosmopolit prin părțile în care există curent electric. În rest, nu e bine să te plimbi. Am stat în piscină, am planificat ce se poate planifica dintr-un viitor incert și așteptăm autobuzul care ne va duce în marele Angkor – fosta capitală a imperiului Khmer. Dap, acolo unde sunt templele pentru care am venit în Cambodgia în primul rând.

Ieri a fost o vreme superbă, numai bună de făcut poze mișto prin părțile frumoase ale orașului. Ghinion! Peste noapte, bateria de la cameră nu s-a încărcat deloc, priză stricată, și am plecat de-acasă fără s-o verificăm. Așa că a trebuit să improvizăm cu telefoanele.

Poveste în GIF-uri

Aici Raluca se juca de-a sperietoarea de porumbei pe esplanada din fața Palatului Regal. În Palat n-am intrat căci am considerat prețul de 10$ per turist nejustificat de mare pentru ce e dincolo de gard. În spatele palmierilor din fundal e marele Mekong, la cofluență cu Tonle Sap. Sunt mizerabile ambele.

În curtea Muzeului Național, Raluca s-a gândit să facă piruete care să-i pună în evidență fusta.

Deși, pentru tonifierea mușchilor fesieri și a gambelor, ar fi fost bine să nu fie un GIF, este. Sus, în capătul scărilor, e Wat Phnom. Templu budist de pe la 1300 și ceva.

După un scurt moment de rugăciune și meditație, ne-am plimbat în lumina apusului…

…am contemplat trecerea și întoarcerea timpului,

apoi am găsit maimuțe. În centrul orașului!

După ce ajungem într-un loc în care să ne tragem răsuflarea, o să revenim cu articole detaliate despre ce și cum am făcut în ultima luna. Plus niște filme, ca să fie bine, să fie frumos.

Dacă ați ajuns din întâmplare pe pagina asta, vă recomandăm să dați like și follow paginii noastre de facebook, pentru mai multe poze celei de Instagram, iar pentru video – Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *