Cu demenții ăștia trei ne-am cunoscut într-o cameră de hostel din Saigon. Entuziasmul și pofta lor de viață au făcut ca șederea noastră în Ho Chi Minh să fie, până la urmă, memorabilă. Raluca a venit cu ideea de a le lua un interviu pentru rubrica noastră, Profil de călător, ceea ce am și făcut.

Fiona e din Irlanda, Sebastien din Franța, iar Samir vine din Canada. Nici unul nu știe ce vrea să facă cu viața lui. S-au cunoscut în restaurantul din Sydney în care au nimerit să lucreze. Foarte mulți tineri aleg Australia pentru un an sau doi de muncă și călătorie, își depun cererea de viză care costă 400 de dolari și odată ajunși acolo, își găsesc imediat un serviciu plătit peste media din Europa.

Cu banii strânși călătoresc. Cei mai mulți petrec câteva săptămâni sau luni în Asia de Sud – Est pentru ca mai apoi să se întoarcă pentru încă un an în Australia. Unde o iau de la capăt. E o variantă destul de accesibilă și de comodă pentru a lucra și a vedea lumea în același timp. Cum își descriu experiența lor și care e profilul de călător al fiecăruia, vedeți în interviul de mai jos.

Atenție!

– vizionarea acestui clip poate declanșa dor de ducă privitorului

– interviul nu este subtitrat în română. Dacă aveți chef de călătorit, e musai să știți engleză. Fără engleză ajungeți cel mult până în Sighetu Marmației.

Profil de călător, episodul doi:

 

Dacă v-a plăcut episodul doi din Profil de călător, nu uitați să vă abonați la newsletter și la canalul nostru de Youtube. Mai avem multe să vă arătăm.

Pentru poze și alte povești, dați Like paginii noastre de facebook și contului de Instagram Doardus.Asia.

Totodată, dacă aveți chef de-o excursie primăvara asta în Vietnam sau Cambodgia, nu ezitați să ne scrieți aici sau pe facebook. Vă stăm la dispoziție cu trasee personalizate, sfaturi și recomandări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *