A trecut vremea colindelor și a început sezonul retrospectivelor. Ba aproape că s-a terminat și ăsta. Ne-am tot răsucit ce și cum să scriem despre 2016, dar am realizat că pentru noi a început de-a binelea pe 13 septembrie, ziua în care am plecat din țară. Ne-au dus atunci la aeroport Cristi, Mircea și Radu. Între timp ne-am adunat vreo 1600 de prieteni pe pagina Doar Dus și alte câteva mii aici, pe blog.

N-o s-o luăm de la capăt cu tot ce am realizat și ce nu în anul ce stă să treacă. A fost un an bun. Ne-am uitat la clipul de mai jos și asta am constatat. Chiar dacă e filmat doar în cele trei săptămâni petrecute în Phu Quoc (despre care am scris deja), e și o radiografie a ce va să vie în 2017. Asta e perspectiva noastră. Noi aventuri, noi oameni faini, locuri noi și peisaje cum nu ne-a fost dat să vedem până acum. Creăm amintiri. Cam ăsta-i planul pe 2017. Ceea ce vă dorim și vouă! Sincer sperăm să ne vedem cu măcar o parte dintre voi pe meleagurile astea.

Să fiți sănătoși și fericiți! Și, dacă se poate, mai buni. La mulți ani, 2017!

 

P.S.: să dea naiba dacă, anul trecut pe vremea asta, aveam idee cât de mult o să se schimbe tot.

P.S.: pentru că intrăm în 2017 cu cinci ore mai devreme decât voi, vom încerca să facem un live pe pagina noastră de facebook. O să fie ora 19:00 în România (18:00 în Belgia și 17:00 în Regatul Unit). Cine vrea să ne pună întrebări, să afle dinainte cum e în 2017, să stea cu ochii pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *