Dacă aș fi un blogger obișnuit aș începe cu un mesaj din ăla super optimist și catchy: „vai, dragii mei cititori, ce vești bune am eu pentru voi! Îndrăgitul vostru tocmai a mai primit o nominalizare la ceva premii super importante”.

Dar îmi place să cred că nu-s. Și știu că nici nu mă îndrăgesc foarte mulți.

Două nominalizări la Superscrieri 2016

Ideea e că anul ăsta, după ce am ieșit din presă, m-am hotărât să-mi înscriu pentru prima dată materialele video lucrate la Adevărul și la Digi24 într-un concurs. Se cheamă Premiile Superscrieri și au ajuns la a șasea ediție. Nu știu dacă e mare chestie, habar n-am. Nu cunosc câți s-au înscris și cu ce materiale. Ce știu e că m-au anunțat astăzi că, din cele patru materiale pe care le-am introdus în competiție, două au fost nominalizate în marea finală la categoria TV&Video-Jurnalism. Și anume: Români în războiul din Ucraina (alături de Mircea Barbu, pentru Adevărul) și Dinastia PSD – documentar Digi24 despre culisele deciziilor care ne-au afectat pe toți. La concurență cu În premieră, RISE și un documentar făcut de Cosmin Bumbuț și Elena Stancu de la teleleu.eu.

Dacă tot începe campania…

Și mai e un premiu de popularitate, care se acordă pe bază de voturi de la voi. E un chestionar care trebuie completat și bifată căsuța cu numele meu. Ideal ar fi să vă vorbiți între voi și să votați toți același material, să nu se împartă voturile la 2, că pierd. Nu vă zic eu pe care, stabiliți voi. Dați click aici și votați! Azi, că imediat e 9 noiembrie și nu mai puteți să votați.

Lăsând gluma la o parte, a trebuit să plec tocmai în Vietnam ca să mă ia lumea în seamă. Asta e, eu am mai zis-o, nimeni nu-i profet în țara lui!

Dacă n-aș fi tocmai aici, în mijlocul Asiei, mi-ar fi părut rău să nu pot ajunge la Gala de pe 16 noiembrie. Dar așa, îmi pare bine că am fost nominalizat, chiar dacă nu câștig nimic. Singurul lucru pe care îl regret legat de premiile astea e că m-am hotărât și eu să mă înscriu taman când prietenul Liviu Iolu nu mai e în juriu. Știu că n-ar fi făcut vreun compromis pentru mine, dar scriu asta ca să verific dacă îmi citește blogul printre minutele ședințelor de guvern.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *