Am plecat să cunoaștem lumea/We set off to discover the world

Și vrem să notăm tot ceea ce vedem și simțim într-un loc care să poată fi citit de oricine. Un jurnal public de călătorie. Și mai mult decât atât, dincolo de emoții și întâmplări, căutăm să împărtășim ineditul de care ne izbim în mici reportaje și documentare. Așa că, bine ați venit!/And we want to share everything we feel in a blog. Like a public travel log. More than that, besides the feelings and adventures, we want to write down the stories of the people and places we visit. So, welcome on our website!

Secțiuni/Services
Jurnal de călătorii
Reportaje
Galerii foto/video
Până acum, în cifre
0000000

zboruri

0000000

kilometri parcurși

0000000

țări vizitate

0000000

luni „pe drum”

0000000

regrete

recente
City break in Penang, insula aproape perfectă

Da, așa e când locuiești în Asia, hop câte-un city break pe-o insulă tropicală. Avantaj noi, că excursii la Berlin… ia, ce mai urmează?

Un an (și ceva) de Doar Dus, în fotografii

Știm că bilanțurile se fac la final de an și că genul ăsta de postări sunt mai potrivite pentru decembrie… ia, ce mai urmează?

Două săptămâni în Krabi și Koh Samui. Una rece, alta caldă

A venit toamna și la noi. Temperaturile au scăzut simțitor, de la 36 de grade până pe la 31-32. Câteodată… ia, ce mai urmează?

Află cine suntem/Who we are
Alex

Alex. Născut în `88, jurnalist, cel mai mult am lucrat la Adevărul și Digi24, reporter multimedia, video editor, cameraman, fotograf de ocazie.

Raluca

Raluca. Născută tot în `88, ceva mai devreme ca el, tot jurnalistă. Împreună facem cea mai tare echipă. În tot și-n toate.

This site is protected by wp-copyrightpro.com